CARA PEMESANAN

CARA PEMESANAN

Program Keilmuan Hikmah Karomah Ayatul Kursi Anugerah Agung  hanya boleh Anda perolehi di Pusat Rawatan Madinatul Asrar beralamat di Kuching,Sarawak.Malaysia, atau boleh juga Anda pesan secara jarak jauh. Apabila Anda memesan program keilmuan Hikmah Karomah Ayatul Kursi Anugerah Agung, maka Anda dianggap sudah menyetujui Persetujuan yang berlaku di blog:https://ilmuhikmahkaromahayatulkursi.wordpress.com

Berapa Mahar / Yuran Kursus Program Keilmuan Hikmah Karomah Ayatul Kursi Anugerah Agung ?

Mahar / Yuran Kursus Program Keilmuan Hikmah Karomah Ayatul Kursi Anugerah Agung  adalah RM290,- (belum termasuk caj perkhidmatan pos laju)

Bagaimana cara pemesanannya:

Untuk memesan Program Keilmuan Hikmah Karomah Ayatul Kursi Anugerah Agung  , silakan Anda ikuti langkah pemesanan berikut:

 

1. Silakan transfer mahar / yuran kursus ke dalam akaun bank seperti yang tercatat dibawah ini:

  • MAYBANK ISLAM-No.Akaun:111186092917 Atas Nama MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI

2. Kemudian, setelah Anda transfer segera SMS kepada kami dengan format SMS sebagai berikut: Nama Anda – Alamat Lengkap – Nomor HP – Jumlah Transfer – Ke Akaun Maybank -Nama Pemilik Akaun Bank- Nama atau program ilmu yang Anda pesan.

3. Kami akan memeriksa transfer dari Anda, kemudian memaklumkan kepada Anda  melalui perkhidmatsan SMS apabila bayaran anda sudah kami terima.

4. Apabila Anda memesan hari ini, maka pakej Program Keilmuan Hikmah Karomah Ayatul Kursi Anugerah Agung  akan kami kirim pada hari kerja berikutnya. Kerana pakej Program Keilmuan Hikmah Karomah Ayatul Kursi Anugerah Agung  ini bukanlah barang yang diproduksi secara pukal/banyak, melainkan dibuat satu per satu apabila ada pesanan dari Anda. Kami tidak dapat memenuhi Anda permintaan apabila Anda ingin pakej Program Keilmuan Hikmah Karomah Ayatul Kursi Anugerah Agung  langsung dikirim seketika setelah Anda mentransfer yuran kursus disebabkan setiap keilmuan perlu dibuat pengisian terlebih dahulu,dan pengisian dilakukan mengikut giliran yang memesan,disini kesabaran dari pihak anda adalah amat-amat diperlukan dan kerjasama anda adalah sangat kami hargai.

5. Setelah mengirimkan pakej kursus Ilmu Hikmah yang Anda pesan, kami akan SMS-kan nombor pengiriman ke HP Anda. Sehingga Anda boleh melakukan pemantauan terhadap pakej yang dikirim ke alamat Anda. Cara melakukan pemantauan atau cek pengiriman sangat mudah. Anda tinggal mengunjungi website POS dan memasukkan nombor pengirimannya. Maka akan muncul laporannya. Berikut ini alamat website masing-masing perkhidmatan pos pengiriman.

 

 

Biasanya informasi pengiriman pakej baru akan dapat diakses secara online setelah 12 jam dari  barang pesanan kami serahkan kepada pihak perkhidmatan pos pengiriman. Jika Anda sudah mendapatkan SMS dari kami yang berisi nombor pengiriman/pendaftaran/register, tapi ketika Anda cek belum ada data/laporannya, maka tunggulah sekitar 12 jam.

 

Jika ada yang kurang jelas, silakan tanyakan kepada kami

 

Konsultan Spiritual

Handphone: 012 880 2035(maxis)

Email:masterrizal9000@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s